Povređeni radnik Rudarskog basena Kolubara - stabilno

Izvor: Studio B, 23.Nov.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni radnik Rudarskog basena Kolubara - stabilno

Posle obavljene operacije zdravstveno stanje povređenog Darka Krsmanovića, koji je juče teško povređen na kolubarskom Polju "D", stabilno je i njegovo lečenje nastavlja se u Urgentnom centra u Beogradu, saopštila je Elektroprivreda Srbije.

Povređenog Krsmanovića danas su obišli ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, direktor EPS-a Aleksandar Obradović i direktor Rudarskog basena "Kolubara" Milorad Grčić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Krsmanović povređen je u subotu pri obavljanju svakodnevnih poslova pripremnih radova na Polju "D", pri postavljanju pontona, kada je došlo do popuštanja krana na mašini cevopolagač, koji je pao na trojicu radnika.

Radnik Goran Popović je preminuo na putu do bolnice, a Marko Ćosić ima lakšu povredu glave i pušten je na kućno lečenje.

Na teren su u subotu izašle ekipe Službe za bezbednost i zdravlje na radu RB "Kolubara" i policija, a o nesreći je obavešten i rudarski inspektor, navedeno je u saopšetnju EPS-a.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.