Oslabljeni Kraguj na gostovanju u Lajkovcu

Izvor: KGsport.info, 31.Okt.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslabljeni Kraguj na gostovanju u Lajkovcu


Odbojkašice Kraguja gostovaće u 3. kolu Viner štediša lige ekipi Železničara u Lajkovcu. Duel u Hali sportova u Lajkovcu na programu je sutra, sa početkom u 19 časova.
Kraguj je prethodnog vikenda zabeležio prvu, istorijsku pobedu u Superligi nad Kolubarom. Sutra izabranice trenera Mratinkovića očekuje izuzetno težak duel u Lajkovcu sa ekipom Železničara, koja se izuzetno pojačala pred početak ove sezone. U Lajkovac su stigle dve vrsne odbojkašice, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << doskorašnje reprezentativke, korektor Ivana Nešović i Tamara Rakić, koja igra napoziciji primača servisa.
Lajkovčanke su u prvom kolu poražene od šampiona Vizure, i to na svom terenu, da bi već u drugoj utakmici pokazale svoj kvalitet i iznenadile favorizovani NIS Spartak u sred Subotice. Odbojakašice Železničara biće silno motivisane da sutra zabeleže prvu pobedu pred svojom publikom ove sezone.
Sa druge strane, Kraguj ima dosta kadrovskih problema usled velikog broja bolesnih igračica, ali niko u klubu ni ne razmišlja da se preda bez borbe u sutrašnjem meču. Ekipa trenera Mratinkovića izaći će na megdan Železničaru hladne glave, sa željom da se nadigrava sa izuzetno kvalitetnim protivnikom i da svoj maksimum na terenu.

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.