Nišlije na korak od opstanka: Železničar-Rudar Kostolac 23:18

Izvor: NTV.rs, 24.Maj.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije na korak od opstanka: Železničar-Rudar Kostolac 23:18

Rukometaši Železničara odigrali su odlično kada je bilo najpotrebnije! U 9.kolu plej-auta Superlige Nišlije su u Čairu bile bolje od Rudara iz Kostolca 23:18. Dobra igra u odbrani, ponovo sjajni Zlatanović i solidan napad prevagnuli su u korist domaćina na ovom susretu. Ostaje da na zatvaranju sezone Železničar pobedi Kolubaru u Lazarevcu, što je i realno, pa će se u Nišu i naredne godine igrati superligaški rukomet.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Železničar na korak do opstanka

Izvor: JužneVesti.com, 24.Maj.2015

Niški rukometaši u pretposlednjem kolu Plej-auta pobedili su Rudar iz Kostolca na svom terenu rezultatom 23:18 (12:9), a da bi obezbedili opstanak u eliti moraju da pobede Kolubaru u Lazarevcu koja nije osvojila ni bod ove sezone...Železničar je ostvario vrednu pobedu u borbi za opstanak u Superligi....

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.