Blokada mosta na ulazu u Obrenovac

Izvor: Studio B, 01.Avg.2014, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokada mosta na ulazu u Obrenovac

Grupa građana Obrenovca tokom dana je blokirala most na Kolubari, na ulazu u taj grad iz pravca Beograda.

Oni su zahtevali da im bude isplaćena jednokratna pomoć od 250 hiljada dinara, a najavili su da će protestovati do ispunjenja tog zahetva. Oni tvrde da imaju pravo na taj novac, koji nije povezan sa donatroskom konferencijom, niti sa kategorizacijom koju su na terenu sprovele državne komisije.

Sa druge strane, u telefonskoj izjavi za Studio B, direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Kancelarije za pomoć i obnovu ugroženih područja Marko Blagojević kaže da su domovi stanovnika tog naselja uglavnom svrstani u treću i četvrtu kategoriju, što znači da će dobiti 250 ili 350 hiljada dinara. On kaže da će prve isplati pomoći početi u sredu i da niko ne može do novca preko reda.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković apelovao je na sugrađane da ne blokiraju glavnu saobraćajnicu koja je ionako načeta velikim klizištima u Dubokom koje je odnelo jednu traku. Sve ovo, kako kaže, dodatno ugrožava i onesposobljava druge građane da se vrate kući sa posla.

 
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.