Zvezdina pojačanja na čekanju dok Radonjić ne preseče

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina pojačanja na čekanju dok Radonjić ne "preseče"

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom još uvek ne razmatra pitanja vezana za pojačanja igračkog kadra pošto je prioritet u datom momentu dogovor oko nastavka saradnje sa Dejanom Radonjićem.

Aktuelni šampion Srbije daleko je od dovođenja novih igrača iako se u petak pojavila informacija koju su plasirali strani mediji, a ticala se prelaska Edvina Džeksona u redove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde Telekom.

Francuski internacionalac zaista je doputovao u Beograd ali razlog njegovog dolaska leži u činjenici da "Trikolori" u subotu uveče igraju protiv selekcije Srbije prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za olimpijske kvalifikacione turnire.

Jedan od razloga što se na Malom Kalemegdanu u datom momentu ne razmatraju pitanja vezana za jačanje ekipe jeste i to što nije sasvim jasno da li Dejan Radonjić ostaje u Zvezdi.

Trener koji je ostvario najviše pobeda u istoriji Crvene zvezde Telekom ima veliki broj inostranih ponuda i nije tajna da je odbio Laboral Kuću koja ga je želela nakon rastanka sa Velimirom Perasovićem.

Situacija je takva da Dejan Radonjić ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom Telekom i klub ga želi na svojoj klupi i naredne sezone, ali će se o tome razgovarati narednih dana.

Crnogorski stručnjak se nalazi na raskrsnici posle tri sjajne sezone u Crvenoj zvezdi Telekom i nikoga ne bi trebalo da iznenadi ukoliko odluči da se ovog leta započne internacionalnu karijeru.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Telekom Srbija

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.