Zvezda na Novom Beogradu

Izvor: Politika, 15.Apr.2014, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na Novom Beogradu

U derbiju trećeg kola košarkaške Superlige Mega Vizura dočekuje „crveno-bele” (20 č, Hala sportova)

Početak košarkaške Superlige Srbije poklopio se sa oproštajem Crvene zvezde od Evrope, a ono što sledi za nedelju dana utiče da „crveno-beli” još uvek nisu sto odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u „domaćem filmu”. Kao organizatori završnog turnira Jadranske lige i pod imperativom da savladaju u polufinalu „fajnl fora” Cibonu i izbore učešće u Evroligi, momci s Malog Kalemegdana dozirano, ali s oprezom, ulaze u superligaške duele, a večeras ih očekuje veće iskušenje od Borca i FMP-a, koje su bez većih problema savladali u prva dva kola. U Hali sportova na Novom Beogradu izaći će na megdan „ranjenoj” Mega Vizuri (20 č), koja je poražena u Valjevu.

Dva tima tri puta su se sastajali ove sezone, „crveno-beli” su neporaženi, ali iskustvo iz duela u finalu Kupa Radivoja Koraća, poziva ih na oprez. Trener Radonjić i dalje ne može da računa na povređenog Radenovića, a pod znakom pitanja je i Katić.

–Nema sumnje da nas očekuje još jedna veoma teška utakmica. Mega Vizura je poražena u prošlom kolu i sigurno će učiniti sve da isprave kiks.Talentovani su i neugodni, a iskusni Varda i Veličković daju sigurnost mladim igračima. Dobro su nas namučili u Kupu i pokušaćemo da izbegnemo neizvesnu završnicu. Trudićemo se da od početka utakmice nametnemo ritam, a to ćemo moći da ostvarimo samo ukoliko budemo dovoljno agresivni i čvrsti u odbrani i koncentrisani u napadu – naglasio je  je organizator igre Crvene zvezde Demarkus Nelson.

Činjenica da se utakmica igra u Beogradu,Amerikancu uliva nadu da će Zvezda imati podršku s tribina:

– Bilo bi dobro da navijači budu uz nas. Predstoji nam zaista važna utakmica i zato ih pozivam da u što većem broju dođu i podrže nas.

M. S.

objavljeno: 16.04.2014

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Zvezda na Novom Beogradu

Izvor: Politika, 16.Apr.2014, 10:09

U derbiju trećeg kola košarkaške Superlige Mega Vizura dočekuje „crveno-bele” (20 č, Hala sportova)..Početak košarkaške Superlige Srbije poklopio se sa oproštajem Crvene zvezde od Evrope, a ono što sledi za nedelju dana utiče da „crveno-beli” još uvek nisu sto odsto u „domaćem...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.