Žoc besan na mladu nadu turske košarke

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žoc besan na mladu nadu turske košarke

Uprkos ubedljivoj pobedi nad Unikahom i sačuvanom oreolu nepobedivosti u Top 16 fazi Evrolige, Željko Obradović je na konferenciji za medije nakon sinoćnog meča bio veoma rezigniran što jedan mladi igrač narušava timski tuh u njegovoj ekipi.

Najtrofejniji trener Evrolige je žestoko iskritikovao Omera Jurtsevana što je na svoju ruku, bez dozvole >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba, otišao u Toronto, gde se održava kamp za talentovane košarkaše njegovog uzrasta.

"Njega uopšte ne zanima tim, taj mali misli samo na sebe. Otišao je u Toronto, a nije pitao nikoga za dozvolu. Imamo nekoliko povređenih igrača u ekipi, a on nije osetio potrebu ni da me pita da li može da ode." rekao je Obradović, pa potom dodao:

"Znate li vi da smo mi njemu ponudili ugovor na pet godina? Taj ugovor je veoma dobar. Rekao je da mora da razmisli. Dva meseca se prmišljao i onda rekao da ipak neće da potpiše. Polagali smo velike nade u njega jer smo mislili da je budućnost kluba.

Da li ste videli negde dečaka od 17 godina da ima veću minutažu? Možda samo Dončić iz Reala. Ne znam kakvi su Omerovi planovi, možda želi da igra NCAA. Užeo je veliki novac u poslednje tri godine i sada želi da ide. To je on."
kaže Željko Obradović.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KAD OBRADOVIĆ POLUDI: Jurceven nam zabio nož u leđa

Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2016

Mladi centar poprilično razbesneo Željka Obradovića. A kako i ne bi?. . Na konferenciji za medije nakon meča Evrolige sa Unikahom, Željko Obradović se dotakao Omera Jurcevena, čiji je postupak opisao kao “zabijanje noža u leđa”, nakon što je mladi košarkaš otišao na “Global kamp”...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.