Za pamćenje: Najbolji potezi idealne petorke Mundobasketa /VIDEO/

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za pamćenje: Najbolji potezi idealne petorke Mundobasketa /VIDEO/

Svet je u nedelju dobio nove košarkaške vladare, dvojica iz šampionske ekipe SAD su izabrana u idealnu petorku Mundobasketa, a pored MVP-ija Kajrija Irvinga i Keneta Farida najboljih pet kompletirali su Miloš Teodosić, Nikola Batum i Pau Gasol, koji su imali poteze za pamćenje.

Zvanični sajt FIBA izdvojio je najbolje od najboljih i napravio sjajnu kompilaciju zakucavanja, asistencija i blokada sa šampionata u Španiji.

Prvi je na redu bio Farid, zatim Gasol >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Batum, pa Irving i na kraju naš Teodosić, kome su posvetili poslednjih 45 sekundi.

Srpski plej predstavljen je prodorom protiv Brazila, asistencijom za Raduljicu u duelu sa Francuskom i trojkom takođe protiv "trikolora" uz sada već čuveni uzvik komentatora: "Čisto kao suza".
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FIBA izabrala najbolje poteze idealne petorke - Teodosić dodaje, pogađa za tri...

Izvor: Sportal.rs, 17.Sep.2014

Svetska košarkaška federacija (FIBA) izabrala je najbolje poteze košarkaša, koji su svrstanu u idealnu petorku na nedavno završenom Svetskom Kupu u Španiji. Naša selekcija je pored osvojene srebrne medalje, imala još jedan razlog za slavlje. Miloš Teodosić, srpski reprezentativac izabran je...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.