ZVANIČNO: Paskval napustio Barsu posle 13 godina!

Izvor: Mondo, 28.Jun.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Paskval napustio Barsu posle 13 godina!

U najužoj konkurenciji za mesto trenera su Svetislav Pešić i Šarunas Jasikevičijus.

Foto: MN Press

Ćavi Paskval je u utorak i zvanično napustio je Barselonu posle 13 godina!

Iskusni košarkaški stručnjak i katalonski klub sporazumno su raskinuli saradnju, nezadovoljni sezonom iza njih. Kap koja je prelila čašu bio je poraz u finalu španskog prvenstva od Real Madrida.

Paskval je prvobitno radio u B timu Barselone, tri sezone je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bio asistent u najjačoj ekipi, a od 2008. godine samostalno je vodio prvi tim.

Za to vreme je osvojio četiri titule prvaka Španije, tri Kupa kralja, Evroligu i četiri nacionalna Superkupa.

Najveće šanse za njegovog naslednika daju se Šarunasu Jasikevičijusu i Svetislavu Pešiću.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kraj: Paskval napustio Barsu posle 13 godina

Izvor: B92, 28.Jun.2016

Španski košarkaški trener Ćavi Paskval napustio je Barselonu posle 13 godina, saopštio je katalonski tim...Paskval i Barselona sporazumno su raskinuli saradnju posle poraza u finalu španskog prvenstva od Real Madrida...On je prvobitno radio u B timu Barselone, tri sezone bio je asistent u najjačoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.