ZADNJE STRANE DNEVNIH NOVINA:  Prelistavanje sportske štampe za 25. april!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Apr.2017, 06:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADNJE STRANE DNEVNIH NOVINA: Prelistavanje sportske štampe za 25. april!

Sportske strane dnevnih novina u Srbiji i za utorak 25. april najviše se bave večitim derbijem u košarci.

Zvezda i Partizan se sastaju u 3. kolu KLS Superlige i ovaj derbi ima pomalo i rezultatski značaj jer će ekipa koja pobedi zauzeti prvo mesto na tabeli na startu takmičenja.

Osim toga, sportske strane se bave i odjaavom EL Klasika u Španiji, kao i prozivkama čelnika Zvezde i Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u fudbalu.

SPORTSKI ŽURNAL

Foto: Promo

Foto: Promo

INFORMER

Foto: Promo

BLIC

Foto: Promo

SRPSKI TELEGRAF

Foto: Promo

ALO

Foto: Promo

KURIR

Foto: Promo

NOVOSTI

Foto: Promo


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (utorak, 25. april): Superligaška uzbuna zbog košarkaškog derbija Zvezde i Partizana... Fudbal u Premijer ligi i Primeri!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2017

Najinteresantniji parovi dana su pred nama. Pogledajte i procenite koji mečevi MOZZARTOVOG Trostrukog superpara najviše odgovaraju vašim kladilačkim afinitetima..Ništa lepše nego kada se dan budi uz derbi najavu. Već u drugom kolu košarkaške MOZZART Superlige sastaju se Crvena zvezda i Partizan....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.