Vesti iz komšiluka - Ovako je u Hrvatskoj dočekan poraz od Srbije! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 05:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesti iz komšiluka - Ovako je u Hrvatskoj dočekan poraz od Srbije! (foto)

Košarkaška reprezentacija Hrvatske okončala je svoje učešće na OI porazom od Srbije u četvrtfinalu, a evo kako mediji u komšiluku prenose vest o neuspehu "Kockastih".

Četvrtfinalni okršaj Srbije i Hrvatske u komšiluku je okarakterisan kao derbi, ali su se "Orlovi" postarali da demantuju takve tvrdnje.

Kada se uzme u obzir da u okršajima dva nacionalna tima samo jedna reprezentacija pobeđuje o osvaja odličja onda to i nije derbi ali to je tema za neku drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << priliku.

Mediji u Hrvatskoj ovoga jutra pišu o tome kako je Srbija "zaključila lepu košarkašku priču" i kako je "košarkaška bajka okončana".

Naslovi hrvatskih portala ne potenciraju bilo kakvu vrstu nepravde iako je u završnici meča bilo nezadovoljstva hrvatskog stručnog štaba i reprezentativaca zbog pojedinih sudijskih odluka.

Evo kako pojedini elektronski mediji u Hrvatskoj danas pišu o porazu svog nacionalnog tima od Srbije:

Screenshot: index.hr

Screenshot: tportal.hr



Screenshot: jutarnji.hr


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.