(VIDEO) KAO U HOLIVUDU: Student koji nema veze sa košarkom, dao 4 sjajna koša i osvojio novac

Izvor: Kurir, 30.Okt.2014, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KAO U HOLIVUDU: Student koji nema veze sa košarkom, dao 4 sjajna koša i osvojio novac

Krenuo je nesigurno, ali je na kraju sve ispalo kao na filmu

Gustavo Anhel Tamajo je momak koji očigledno nema talenat za košarku. Njome se po svom priznanju nikada nije bavio, ali je od nje uspeo dobro da zaradi.

Kako?

Na jednom meču prozvan je iz publike da šutira za nagradu od 10 000 dolara. Potrebno je bilo da pogodi polaganje, potom slobodno bacanje, trojku i na kraju šut sa centra. Verovali ili ne, uspeo je, i to za svega 30 sekundi koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je imao na raspolaganju.

Tamajo je kasnije objasnio da nikada u životu nije igrao košarku, što je vidljivo po njegovoj "tehnici", ali je imao dosta sreće, a publika je na kraju bila u transu.

Pogledajte, ulepšaće vam dan bar malo:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.