Treneri biraju

Izvor: MVP.rs, 23.Mar.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treneri biraju

Još jedna akcija "MVP portala" u cilju promovisanja srpske klupske košarke.

U Srbiji su izbori uvek u modi, a ovih dana su više nego aktuelni i prisutni u svakom domu, bez obzira koliko su ljudi (ne)zainteresovani za politiku. "MVP portal" je od svog početka glasilo koje prati trendove, pa smo i sami odlučili da napravimo neku vrstu izbora vezanih samo za košarku. Ipak, naši izbori neće biti totalno demokratski i po principu "jedan čovek jedan glas", nego >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << smo odlučili da glavnu reč imaju stručnjaci kojima ćemo ukazati poverenje.

"TRENERI BIRAJU" je akcija u kojoj treneri klubova Prve muške lige Srbije (Mocart Košarkaške lige Srbije) i Druge muške lige Srbije imaju mogućnost da izaberu najbolju petorku, najboljeg igrača i najboljeg trenera Lige.

Princip glasanja je jednostavan. Šef struke svakog tima će izabrati prvu petorku po sopstvenom nahođenju, kao i najboljeg igrača i trenera u Ligi.

Ne postoji nikakvo ograničenje u izboru. Trenerima je apsolutno dozvoljeno da biraju igrače po pozicijama kako ih oni vide u ekipi, bez obzira koliko su utakmica odigrali u tekućoj sezoni i u kom timu igraju. Kada budemo prikupili sve glasove objavićemo ih na našem portalu, a najboljeg igrača, trenera i prvu petorku Lige ćemo dobtiti sabiranjem svih glasova.

Akciju "TRENERI BIRAJU" smo pokrenuli u cilju još boljeg promovisanja srpske košarke, kako bismo na neki način nagradili najbolje igrače i trenere iz Prve i Druge muške lige Srbije i omogućili im medijski prostor.

Svim klubovima Prve i Druge lige su na zvanične mejlove (postavljene na zvaničnim sajtovima liga) poslati formulari koje bi treneri trebalo da popune i pošalju elektronskom porukom na našu adresu. Zvanične rezultate, najbolje petorke, najboljeg igrača i trenera lige, po mišljenju struke, objavićemo u sredu 29. marta.

(foto: MVP)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.