Teža povreda za Srbina iz Manrese

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teža povreda za Srbina iz Manrese

Srpski košarkaš Miloš Milisavljević doživeo je težu povredu desne noge zbog koje će pauzirati između tri i četiri meseca.

Košarkaški klub Manresa potvrdio je da je srpski plejmejker Miloš Milisavljević doživeo prelom desne potkolenice i da ga čeka duža pauza.

Srpski internacionalac povredio se na startu jučerašnje utakmice sa Gran Kanarijom nakon sudara sa protivničkim igračem.

Bivši član Santa Kruz Voriorsa nije ulazio u igru do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kraja meča, a naknadnim pregledima potvrđeno je da je doživeo prelom desne potkolenice.

Na zvaničnom sajtu Manrese stoji da je operacija zakazana za ponedeljak i da srpskog košarkaša čeka najmanje tri do četiri meseca pauze.

Podsećamo da je Miloš Milisavljević stigao u Manresu početkom godine, tačnije 11. januara i potpisao kratkoročni ugovor ali posle ovako teške povrede ne treba očekivati njegov ostanak u španskom klubu.

Miloš Milisavljević je pred Svetsko prvenstvo u Španiji dobio poziv selektora "A" reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića ali ga je i tada povreda sputala u borbi za mesto u nacionalnom timu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još problema za Unikahu - Smit pauzira dva meseca

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016

Prvog radnog dana druge nedelje u februaru treneru Unikahe Đoanu Plazi stigla je još jedna loša vest koja se tiče povrede igrača...Povreda koju je plejmejker Unikahe Džamar Smit doživeo u duelu sa Iberostarom pokazala se jako ozbiljnom, što je u ponedeljak potvrdio i klub iz Malage...Trener Đoan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.