Tamara Dragičević: Basket treniram svakog dana

Izvor: Blic, 31.Avg.2014, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Dragičević: Basket treniram svakog dana

U novom ostvarenju Darka Bajića glumica igra kapitena ženske košarkaške reprezentacije.

- „Bićemo prvaci sveta“ prati priču o našem ulasku u istoriju svetske košarke, kada smo 1970. osvojili planetarno zlato. Igram košarkašicu Sonju Mladenović, kapitena. Imam ozbiljne treninge, vežbam prave košarkaške akcije i nije naivno s obzirom na to da nisam ranije nikada bila u košarkaškim vodama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - kaže Tamara za „Blic“.

Ona je učestvovala u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, a na pitanje koliko je bilo teško s plesnog podijuma utrčati na košarkaški teren, kaže:

- Volim nove uloge, drugačije, zahtevnije i nikada mi nije teško. Šou mi je puno značio jer sam dobila priliku da iskažem i neke druge sposobnosti poput plesa i pevanja, mada se nikada pevanjem ne bih bavila. Ona je inače u vezi s kolegom Petrom Benčinom, za koga kaže da nije zarobio njeno srce, već je u njihovoj vezi sve baš onako kako treba da bude, mnogo ljubavi, ali i lične slobode.

Tamara je bila gost Ivanjice sa predstavom Zvezdara teatra „Rođendan Branislava Nušića“, koja je otvorila petu Nušićijadu. U okviru festivala, koji traje do nedelje, posetioci će moći da uživaju u četiri predstave, koncertima...
Pogledaj vesti o: Tamara Dragičević

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tamara Dragičević uplovila u košarkaške vode

Izvor: 24sata, 31.Avg.2014

U novom ostvarenju Darka Bajića glumica Tamara Dragičević igra kapitena ženske košarkaške reprezentacije...- „Bićemo prvaci sveta“ prati priču o našem ulasku u istoriju svetske košarke, kada smo 1970. osvojili planetarno zlato. Igram košarkašicu Sonju Mladenović, kapitena. Imam ozbiljne...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.