Stavljajte džezvu - Počinje ludnica!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stavljajte džezvu - Počinje ludnica!

Svi oni koji su otišli da "prevare san" trebalo bi da stave džezvu i pripreme se za sportski maraton, dok oni izdržljiviji počinju da broje sitno do početka onog što sa nestrpljenjem iščekujemo.

Centralna dešavanja 12. dana Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, bar što se srpskih sportista tiče zakazana su za predstojeća tri i po do četiri sata.

Verujemo da su neki već "prevarili san" i navili alarm kako bi na vreme popili kafu ili kakvo energetsko piće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i tako se pripremili za ono što će uslediti.

Za one koji su bili strpljivi i budni sačekali da srpski sportisti izađu na borišlišta imamo sjajne vesti - čekanju je došao kraj!

Noćas ćemo bodriti Ivanu Španović, Mihaila Dudaša, Tijanu Bogdanović i srpske košarkaške, a evo i rasporeda takmičenja.

Borba za medalje u disciplini skok u dalj startuje od 2 časa i 15 minuta posle ponoći, a naša Ivana Španović ulazi u finale sa najboljim rezultatom u kvalifikacijama (6.87) i juri granicu od preko 7.10 metara.

Pet minuta nakon početka finala skoka u dalj nastavlja se desetoboj i tu će naš Mihail Dudaš trčati 400 metara čime će kompletirati prvih pet disciplina a trenutno je trinaesti.

Taekvandoistkinja Tijana Bogdanović od 3 časa posle ponoći vodi borbu za zlato u kategoriji do 49 kilograma, a više o tome ko će joj biti rival mogli ste da pročitate OVDE!

Program će kompletirati košarkaši koji od 3 sata i 15 minuta ulaze u borbu za polufinale sa selekcijom Hrvatske.

Ostanite uz nas, zajedno ćemo pratiti sprske sportiste i slati im pozitivne vibracije u borbi za nove uspehe.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.