Statistika sa poslednje dve utakmice pokazuje šta Zvezdi treba?

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2016, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Statistika sa poslednje dve utakmice pokazuje šta Zvezdi treba?

Crvena zvezda je protiv Efesa i protiv Žalgirisa bila najtanja pod košem, barem kada se tiče građenja istog.

Znate vrlo dobro koliko u košarci znači dobro građenje koša, ekipa koja ima više skokova na meču uglavnom i dobija utakmicu, što je i večeras bio slučaj u meču Crvene zvezde i Žalgirisa.

Žalgiris je ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja je poznata po dobrom ofanzivnom skoku, napomenuo je to Dejan Radonjić u govoru pred početak utakmice, ali su i pored toga igrači iz Litvanije uspeli da zabeleže 11 skokova u napadu.

Ukupno su danas zabeležili 35 skokova, za razliku od Crvene zvezde koja je imala samo 20 skokova, dakle čak 15 manje u odnosu na protivnika.

Nije to prvi put da bude ovolika razlika u skokovima, setimo se prethodne utakmice protiv Efesa kada su igrači Crvene zvezde zabeležili 25 skokova, za razliku od 49 koliko je imala turska ekipa. Dakle, čak 24 manje.

Zaključak koji se donosi jeste da je ekipi preko potreban jak centar koji bi mogao da se nosi sa centrima iz Evrolige, ukoliko uprava ne reaguje na vreme plasman među 8 najboljih je daleko za Crvenu zvezdu.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.