Srbi se boje Amera? Ma, hajte molim vas... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2016, 06:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi se boje Amera? Ma, hajte molim vas... (VIDEO)

Ovaj klip od noćas dominira internetom pred finale OI u Riju i podseća na jednu čuvenu utakmicu iz 2002. godine - svi već znamo koju - i njen ishod...

Mnogi se ne sećaju, mnogi mladi ljubitelji košarke nisu bili ni rođeni... Ona situacija kad Dejan Bodiroga tokom četvrtfinalnog okršaja sa Drim timom na Mundobasketu u Indijanapolisu tokom jedne pauze prilazi klupi reprezentacije SAD-a i od Redžija Milera traži peškir da obriše ruke. Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se pravi da ga ne vidi, možda ga i zaista ne vidi, a Bodi Bond mrtav hladan dolazi do jednog od najvećih NBA asova prošlog veka, uzima mu peškir iz ruku, ovaj se ne da, a Bodiroga, ipak, otimajući se, uspeva da obavi ono što je naumio.

Onda se vratio na teren i zajedno sa Gurovićem i ostalima dokrajčio Amerikance.

Ovaj klip nije baš toliko poznat i počeo je da se masovno širi po društvenim mrežama neposredno posle ubedljivog trijumfa Srbije nad Australijom i plasmana u finale OI, uz razne slične komentare koji se mogu sublimirati u jedan:

Jeste li sigurni da se Srbi plaše Amerikanaca? 
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.