Sokoli doveli makedonskog reprezentativca

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sokoli doveli makedonskog reprezentativca

Krilni centar košarkaške reprezentacije Makedonije Bojan Trajkovski od danas je igrač skopskog kluba Karpoš sokoli.

Trajkovski je sa Karpoš sokolima potpisao ugovor do kraja sezone, sa mogućnosti da bude produžen na duži period, saopštio je taj klub, koji ove godine igra prvu sezonu u Jadranskoj ligi.

U Karpoš sokolima ističu da angažmanom tog krilnog centra "dobijaju izuzetno kvalitetnog igrača pred drugi deo sezone u ABA ligi, ali i značajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pojačanje za dva domaća takmičenja u kojima je broj stranaca ograničen na šest igrača".

Dolazak domaćeg igrača Trajkovskog, smatraju u upravi, "drastično će povećati šanse Karpoš sokola u borbi za jedan od trofeja u prvenstvu i kupu Makedonije".

Makedonski reprezentartivni krilni centar je prošlo leto potpisao za makedoskog vicešampiona ekipu Kumanova, ali je ubrzo raskinuo dogovor i karijeru nastavio u kosovskom timu Sigal iz Prištine, učesniku Balkanske lige (BIBL).

Prvu utakmicu u dresu tima iz skopske opštine Karpoš Trajkovski će odigrati u sredu protiv Trepče u BIBL ligi, dok će u ABA ligi debitovati sledećeg vikenda na meču protiv Mega leksa u Skoplju.

Košarkaški tim Karpoš sokoli večeras gostuje Zadru u ABA ligi, a utakmica počinje u 18.00.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hrvat promenio klub, ostaje u Rusiji

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2016

Hrvatski internacionalac Tomislav Zubčić "avanzovao" je u Rusiji, pošto je nakon kraćeg perioda igranja za Avtodor dogovorio saradnju sa Nižnjim iz Novgoroda...Bivši centar hrvatskih košarkaških klubova Cibona i Cedevita Tomislav Zubčić (26, 211 cm) pronašao je novi angažman u Rusiji, pošto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.