Saletovi Orlovi vratili veru u reprezentaciju

Izvor: B92, 28.Jul.2017, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saletovi 'Orlovi' vratili veru u reprezentaciju

Drugog avgusta u Kraljevu biće odigrana utakmica između seniorske reprezentacije Srbije i univerzitetske reprezentacije.

Utakmica počinje u 19 sati, karte po ceni od 300 dinara prodaju se od utorka, 25. jula 2017.

Celokupan prihod od ulaznica ide u korist Regionalnog košarkaškog saveza za razvoj klubova i košarke u Kraljevu.

Interesovanje građana je veliko u prva dva dana prodato je više od hiljadu ulaznica.

Preostalih 2200 karata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << može se kupiti na recepciji hotela Turist, u kafeu “KOŠ” i na biletarnici Nove hale sportova kod Ribnice. Ulaznice se mogu rezervisati i putem mejla kksloga@sbb.rs.

Na utakmici se očekuje veliki spektakl, seniori Srbije prvi put se predstavljaju kraljevačkoj publici. Za posetioce KSS zajedno sa sponzorima pripremio je vredne nagrade.

Košarkaški savez Srbije, Regionalni savez i košarkaški klub Sloga pozivaju sve ljubitelje košarke da dođu i podrže reprezentacije Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.