Izvor: HotSport.rs, 28.Apr.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMA SE KRALJEVSKI TRETMAN: Real želi da dovede najboljeg srpskog košarkaša?!

Sprema li se bomba u letnjem košarkaškom roku? Španski mediji pišu da je Košarkaški klub Real Madrid spreman je da učini sve ne bi li naredne sezone u svojim redovima imao srpskog reprezentativca i jednog od najboljih organizatora igre na svetu, Miloša Teodosića!

Kraljevski klub spreman je da Teu ponudi ‘kraljevski tretman’ i tako se osigura, jer je moguće da boje kluba u narednom periodu neće braniti Serhijo Ljulj i Serhijo Rodrigez. Oni bi mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u NBA, a Real bi želeo da umesto njih dovede Tea.  
 Međutim, mediji ističu da će CSKA jako teško odreći Teodosića. Predsednik “armejaca” Vatutin izuzetno ceni srpskog košarkaša. Koliko želi da ga zadrži što duže pokazuje i činjenica da mu je još prošlog leta ponudio jako dobar ugovor kako bi ostao u Moskvi do juna 2017. godine.
 
To i ne čudi, kada Teovi potezi ostabvljaju bez daha.
 
Inače, pored Teodosića, Real bi da dovede i Džejsona Grendžera iz Unikahe… A ko ne bi želeo Bobija Marjanovića?
hotsport.rs       
The post SPREMA SE KRALJEVSKI TRETMAN: Real želi da dovede najboljeg srpskog košarkaša?! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.