Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2014, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U NIŠU: Košarkaš umalo udavio sudiju (VIDEO)

Na utakmici regionalne košarkaške lige Istok koju su u nišu igrali domaći OKK Junior i Bor došlo je do neviđenog incidenta.

Jedan igrač gostujuće ekipe iznerviran zbog dosuđene lične greške najpre je prigovorio sudiji koji je svirao faul, da bi posle tehničke greške uhvatio nesrećnog arbitra za vrat. To kao da nije bilo dovoljno pa su i ostali igrači Bora koji su bili na parketu pritrčali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kako bi zadali nekoliko udaraca što je bio dovoljan razlog da meč bude prekinut.

Nema sumnje da igrače Bora očekuju rigorozne kazne, ali postavlja se pitanje postoji li dovoljno velika sankcija za divljake u sportu.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Bor,   Incident

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sramota u Nišu, udaren sudija

Izvor: B92, 28.Dec.2014

Tužan incident desio se na meču Bora i ekipe OKK Junior u meču 13. kola Prve muške regionalne lige Istok...Nezadovoljan odlukom, košarkaš Bora reagovao je onako kako nijedan čovek, pogotovo sportista, ne sme sebi da dozvoli – jedan igrač nasrnuo je na sudiju i udario ga pesnicom i nogom..Video...

Nastavak na B92...

Košarkaši Bora pretukli sudiju u Nišu (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2014, 00:40

Na utakmici srpske regionalne košarkaške lige Istok između Juniora i Bora u Nišu, dogodio se incident, kada su gostujući igrači pretukli sudiju...Beogradski mediji prenose da je meč prekinut u 15. minutu, kada je jedan košarkaš Bora, nakon što mu je dosuđena tehnička greška zbog prigovora,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.