Raduljica otišao u Kinu

Izvor: Sportal.rs, 19.Sep.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica otišao u Kinu

Miroslav Raduljica će karijeru nastaviti u Kini. Kako prenosi portal Real GM košarkaški reprezentativac Srbije je potpisao ugovor sa Šandong Lajonsima. Prema istom izvoru, Raduljica će po završetku sezone u Kini, u februaru naredne godine biti slobodan igrač, pa će moći da razmotri ponude iz NBA ligi. Navodno, San Antonio i Filadelfija su zainteresovani za usluge srpskog centra.

Na nedavno završenom Svetskom kupu u Španiji, na kojem je Srbija osvojila srebrnu medalju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Raduljica je prosečno beležio 13 poena i 4,6 skoka.

U dosadašnjoj karijeri igrao je za FMP, Borac, Efes Pilsen, Albu, Partizan, Azovmaš i Milvoki.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raduljica potvrdio: Idem u Šandong

Izvor: B92, 19.Sep.2014

Centar reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica potpisao je jednogodišnji ugovor sa kineskim Šandongom...Vest je prvi preneo portal Real GM, a potom je i Raduljica informaciju potvrdio na Tviteru rečima: “Sledeća stanica u mojoj karijeri je CBA liga, radujem se igranju za Šandong“...Kako se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.