Raduljica: Da smo ih više namučili

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2014, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica: Da smo ih više namučili

Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica rekao je da bi voleo da je njegova ekipa više "namučila" SAD u finalu Svetskog prvenstva u Španiji.

Srpski div: Miroslav Raduljica

"Ja nisam osetio da je bilo toliko zastrašujuće. Mogli smo svi na početku da odigramo bolje, da zaustavimo te ludačke trojke, ali to je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njihova igra, mi nismo dobro odgovorili na to i eto. Ovo finale mi neće ostati u lošem sećanju, i pored ovakvog rezultata. Voleo bih samo da smo ih malo više namučili", rekao je Raduljica novinarima posle utakmice u Madridu.

 

Srbija je izgubila od SAD sa 129:92 u finalu Svetskog prvenstva u Španiji i tako ostala bez trofeja.

 

"Žao mi je što smo izgubili ovolikom razlikom. Nismo izgubili onaj duh koji smo imali. Šteta stvarno, jer nije trebalo da izgubimo ovoliko. Ipak, srećan sam što smo osvojili srebro, ovo je veliki uspeh i ostaje samo da se radujemo", kazao je Raduljica.

 

Raduljica je imao zamerke na pojedine poteze američkih košarkaša. "Nije mi se svidelo to što su se poneli na loš način u pojedinim situacijama, baš su isfolirani igrači. Šta ja sad da komentarišem o suđenju, ja sam dobio tehničku zato što sam iskomentarisao suđenje i ne bih da sad dobijemo neku novčanu kaznu", istakao je

centar srpske reprezentacije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Raduljica: Amerikanci su baš isfolirani igrači

Izvor: 24sata, 15.Sep.2014

Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica rekao je da bi voleo da je njegova ekipa više "namučila" SAD u finalu Svetskog prvenstva u Španiji...- Ja nisam osetio da je bilo toliko zastrašujuće. Mogli smo svi na početku da odigramo bolje, da zaustavimo te ludačke trojke, ali to je bila...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.