Radonjić u Atini: PAO je velikan evropske košarke

Izvor: B92, 27.Okt.2016, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić u Atini: PAO je velikan evropske košarke

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je naredni protivnik Panatinaikos velikan evropske košarke.

On je dodao da ove sezone PAO ima tim koji je formiran za visoke domete u Evroligi.

"Igramo protiv velikana evropske košarke Panatinaikosa, koji je značajno pojačao tim igračima ogromnog iskustva i evroligaškog rejtinga. Predvodi ih novi trener Ćavi Paksval, koji je fantastično >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vodio Barselonu i sa njom osvojio i titulu prvaka Evrope", rekao je Radonjić po dolasku u Atinu.

Zvezda će u petak gostovati Panatinaikosu u četvrtom kolu Evrolige, samo dva dana posle velike pobede nad Barselonom u Beogradu.

Trener crveno-belih je podsetio da su u PAO tokom leta došli vrhunski igrači, predvodjeni Joanisom Burusisom, Krisom Singltonom, Demetrius Nikolsom, Kej-Si Riversom...

"Sa igračima koji su ostali, to je tim koji je formiran za visoke domete u Evroligi. Znamo da nas čeka teška utakmica, trudićemo se da pariramo izuzetno kvalitetnom protivniku koji je u Evroligi odlično počeo sezonu, sa dve pobede i tesnim porazom od ekipe CSKA u Moskvi", kazao je Radonjić.

Košarkaši Zvezde će danas u Atini imati trening u terminu utakmice, a početak meča zakazan je za petak u 20.15.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.