Radonjić: Igramo protiv velikana evropske košarke

Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Igramo protiv velikana evropske košarke

"Značajno su se pojačali", kaže trener Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Atinu gde ih već u petak od 20.15 očekuje meč 4. kola Evrolige i duel s Panatinaikosom.

KVOTE MOZZART KLADIONICE ZA OVAJ MEČ

Vremena za bilo kakvo slavlje i analizu utakmice sa Barselonom nema, trener Dejan Radonjić povešće crveno-bele na trening pred utakmicu sa višestrukim prvakom Evrope, već u četvrtak u večernjim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << časovima, a pred košarkašima Crvene zvezde je značajno izmenjen sastav koji će voditi novi trener Ćavi Paskval.

"Igramo protiv velikana evropske košarke Panatinaikosa, koji je značajno pojačao tim igračima ogromnog iskustva i evroligaškog rejtinga. Predvodi ih novi trener, koji je fantastično vodio Barselonu i s njom osvojio i titulu prvaka Evrope - Ćavi Paskval. Od novih igrača tu su Burusis koji je imao izvanrednu sezonu u Baskoniji, pa Singlton koji je stigao iz Lokomotive, Demetrius Nikols koji je osvojio titulu prvaka Evrope sa CSKA, Rivers iz Reala, ne zaboravimo i Džejmsa koji je imao fantastičnu sezonu u Vitoriji, ali je trenutno povređen. Sa igračima koji su ostali, to je tim koji je formiran za visoke domete u Evroligi. Znamo da nas čeka teška utakmica, trudićemo se da pariramo izuzetno kvalitetnom protivniku koji je u Evroligi odlično počeo sezonu, sa dve pobede i tesnim porazom od ekipe CSKA u Moskvi" rekao je trener Dejan Radonjić.

Osim večernjeg treninga koji će standardno odraditi u vreme odigravanja utakmice, crveno-beli će imati još jedan trening u petak u prepodnevnim časovima u dvorani "OAKA", a meč koji će direktno prenositi "Sportklub" počinje u 20.15 časova.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crveno-beli u Atini: Imamo plan za PAO

Izvor: Mondo, 27.Okt.2016

Ekspedicija Crvene zvezde mts doputovala u glavni grad Grčke, gde će u četvrtak trenirati na parketu Panatinaikosa...Foto: MN Press..Pobeda nad Barselonom, jutarnji let za Atinu i večernji trening u dvorani "Nikos Galis"...Košarkaši Crvene zvezde mts doputovali su u četvrtak u Grčku, fokusirani...

Nastavak na Mondo...

Radonjić: Igramo protiv velikana evropske košarke

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2016

Košarkaši Crvene zvezde mts doputovali su u Atinu gde ih već u petak od 20.15 očekuje meč 4.kola Evrolige i duel sa Panatinaikosom...Vremena za bilo kakvo slavlje i analizu utakmice sa Barselonom nema, trener Dejan Radonjić povešće crveno-bele na trening pred utakmicu sa višestrukim prvakom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.