RA-TA-TA-TA! Bjelica izbušio mrežu Toronta! Marjanović se polako uzdiže (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Okt.2015, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RA-TA-TA-TA! Bjelica izbušio mrežu Toronta! Marjanović se polako uzdiže (VIDEO)

Ljubitelji NBA lige u Srbiji imaće razlog za radost!

Nemanja Bjelica ne prestaje da oduševljava američke košarkaške kritičare i upravu Minesote, a samim tim i NBA publiku u Srbiji! Srpski reprezentativac ponovo je blistao u dresu Timbervulvsa, ali i ovog puta u porazu, pošto je u komšijskoj Kanadi Toronto bio bolji tim - 112:105 (25:26, 35:33, 36:31, 16:15).

Bez sumnje najbolji srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << košarkaš u ovom trenutku i važeći najkorisniji igrač Evrolige bio je drugi strelac ekipe pošto je ubacio 12 poena, sve za tri poena (4/7), a tome dodao još i četiri skoka, dve ukradene lopte i jednu asistenciju! A sve to za 31 minut proveden na parketu – ubedljivo najviše od svih igrača Minesote.

Uprkos tome što je utakmica bila tesna i neizvesna tokom većeg dela, Toronto nije imao snage da se suprotstavi Reptorsima tokom poslednje četvrtine, koju je ubedljivo izgubio (10:28), pa je domaćin brzo imao i 14 poena viška i tako osigurao pobedu.

Kod Minesote najefikasniji igrač bio je Endrju Vigins sa 21 poenom, na šta je upisao još tri skoka i dve asistencije. Na drugoj strani Kajl Louri je imao neverovatnih 40 poena, tri skoka i tri asistencije i bio ubedljivo najefikasniji igrač svog tima.



Na parketu u noći između ponedeljka i utorka od srpskih košarkaša našao se i Boban Marjanović. Centar San Antonija ostavio je nešto bolji utisak protiv Majamija, koji je na kraju ipak slavio rezultatom 97:94 (22:25, 31:33, 18:26, 26:10).

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde na parketu je proveo 14 minuta i za to vreme proknjižio dva poena, skoka i jednu blokadu. Sparsi su na ovom susretu igrali u punom sastsavu, a najviše poena ubacio je Lamarkus Oldridž – 17, uz osam uhvaćenih lopti, dok su Tim Dankan i Kavaj Lenard ubacili po 14 poena, uz šest, odnosno sedam skokova.

U pobedničkom sastavu Džerald Grin postigao je 17, Dvejn Vejd 16, a Tajler Džonson 14 poena.



(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.