Izvor: Scandal.rs, 24.Avg.2016, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukni zoro: Pogledajte kako su košarkašice proslavile bronzu iz Rija (video)

Divne devojke koje su vratile našu žensku košarku na pobedničko postolje Olimpijskih igrara posle 28 godina, proslavile su osvojenu bronzanu medalju kako dolikuje.

Milica Dabović postavila je na društvene mreže snimak iz kafane, a uz naše košarkašice bila je i Goca Tržan koja ih je nagradila pesmom.

Ovako je to izgledalo:

A video posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Aug 23, 2016 at 3:47pm PDT
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Pukni zoro: Pogledajte kako su košarkašice proslavile bronzu iz Rija (video)

Izvor: Svet, 24.Avg.2016

Divne devojke koje su vratile našu žensku košarku na pobedničko postolje Olimpijskih igrara posle 28 godina, proslavile su osvojenu bronzanu medalju kako dolikuje.. Milica Dabović postavila je na društvene mreže snimak iz kafane, a uz naše košarkašice bila je i Goca Tržan koja ih je nagradila...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.