Pucajte, i dalje ćemo igrati najbolju košarku na planeti! Jaka poruka košarkaša Zvezde i Partizana NATO agresorima! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Mar.2017, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucajte, i dalje ćemo igrati najbolju košarku na planeti! Jaka poruka košarkaša Zvezde i Partizana NATO agresorima! (FOTO)

Večiti košarkaški rivali Crvena zvezda i Partizan bili su tada ujedinjeni kao nikada do tada. Te 1999. godine tokom NATO agresije na Jugoslaviju, dva kluba su poslala jasnu poruku odigravši utakmicu na Kalemegdanu.

Igrači su imali majice sa metom na sebi, a svojim angažovanjem hteli su da pošalju poruku da se ne plaše NATO bombi i da i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << igraju najbolju košarku.

Agresija je počela 24. marta 1999. godine a ova utakmica odigrana je malo kasnije tokom 77. dnevnog bombardovanja naše zemlje

На Калишу 1999. год. одигран је вечити дерби у знак протеста против НАТО агресије

''Пуцајте, и даље ћемо играти најбољу кошарку на планети'' pic.twitter.com/FbSLgoK0PJ

— СД Црвена звезда (@sdcz1945) March 24, 2017

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NATO bombardovanje odredilo je sudbinu jednog Francuza i Vijetnamca: Rešili su da svoje živote posvete Srbiji (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Mar.2017

NATO agresija 1999. godine ostavila je dubog trag u životima Srba. Ipak, malo je poznato da je bombardovanje naše zemlje odredilo sudbinu i onih ljudi koji nikada nisu kročili u Srbiju. Gledajući gašenje nedužnih života, rešili su da nešto urade. Iako su tada bili samo deca...Francuz Arno Gujon...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.