Protesti na “Olimpu”: Rekreativci ne daju teren za basket

Izvor: 24sata, 21.Sep.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protesti na “Olimpu”: Rekreativci ne daju teren za basket

Više od 50 stalnih posetilaca SC “Olimp” na Zvezdari protivi se postavljanju klizališta na teren za košarku u ovom centru.

Oni su u petak organizovali protest, a pre nekoliko dana su prekinuli započete radove. Rekreativci koji, kako kažu, na terene dolaze svakog dana, ne žele više da gledaju kako im “Olimp” nestaje pred očima.

- Vidite i sami koliko su balona postavili... nedavno su prekrili >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << i fudbalski teren na kome su se decenijama podizale generacije dece. Sad žele da nam uzmu i teren za basket, ali to im nećemo dozvoliti - kaže Dragan Bjelica, jedan od protestanata.

Protesti na "Olimpu"| Foto: R. Ristić

Obaveštenje na kapiji košarkaškog terena potvrđuje njegovu priču: njime se skreće pažnja posetiocima “Olimpa” da ne opstruiraju radove na izgradnji klizališta, koje će, kako je navedeno, raditi od kraja decembra do početka februara i služiće za besplatne dečje programe.

Protesti na "Olimpu"| Foto: R. Ristić

Protesti na "Olimpu" | Foto: R. Ristić

Uprkos tome, Bjelica i njegove kolege sa terena objasnili su nam da su već pre nekoliko dana radovi na postavljanju klizališta počeli, ali su ih oni prekinuli.

Građani se plaše da na kraju na “Olimpu” neće ostati nijedan teren koji može besplatno da se koristi.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Zvezdarci ne daju teren za basket

Izvor: 24sata, 22.Sep.2014, 01:32

Rekreativci koji skoro svakodnevno treniraju na SC “Olimp” danas će se sastati sa predsednikom opštine Zvezdara jer se protive postavljanju klizališta na teren za košarku u ovom centru. Ako i posle sastanka planovi za izgradnju klizališta ostanu na snazi, rekreativci su najavili novi protest...Protesti...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.