Pobeda Atlante u Majamiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Atlante u Majamiju

Ekipa Atlante savladala je Majami sa 93:91 i ostvarila 47. pobedu u tekućem šampionatu najjače košarkaške lige na svetu (NBA).

Trener Atlante Majk Budenholcer odlučio je da odmori četvoricu igrača, ali je njegov tim i tako oslabljen slavio na gostovanju.

Odlukom Budenholcera ceo meč sa klupe odgledali su Džef Tig, Al Horford, DeMar Kerol i Pero Antić, što je omogućilo Polu Milsapu, Denisu Šrederu i Kentu Bejzmoru veću potrošnju lopti. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su to iskoristili i u potpunosti ispunili očekivanja svog trenera.

Sa 22 poena Milsap je bio prvi strelac tima. Šreder je, uz 16 poena imao i 10 asistencija, dok je Bejzmor utakmicu završio sa 15 poena.

Na suprotnoj strani najefikasniji je bio Dvejn Vejd sa 22 poena, ali je najjači utisak ostavio Hasan Vajtsajd koji je, uz 14 poena, imao čak 24 skoka.

Rezultati:

Vašington - Detroit 99:95

Majami - Atlanta 91:93

Njujork - Toronto 103:98

Minesota - Memfis 97:101

Dalas - Bruklin 94:104

Finiks - San Antonio 74:101 i

Juta - Milvoki 82:75
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.