Panatinaikos ponovo osuo paljbu po Đorđeviću!

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panatinaikos ponovo osuo paljbu po Đorđeviću!

Selektor reprezentacije Srbije i doskorašnji trener Panatinaikosa Aleksandar Đorđević ponovo se našao na udaru čelnika grčkog kluba koji su ga okrivili za zapostavljanje talentovanih mladih igrača.

Košarkaški klub Panatinaikos u petak se oglasio zvaničnim saopštenjem u kojem su upućene čestitike mladom Jorgosu Papajanisu koji je prethodne noći izabran kao 13. pik na NBA Draftu od strane Finiksa, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prosleđen Sakramentu putem trejda.

Jorgos Papajanis sinoć je ispisao istoriju jer je postao najbolje rangirani Grk na NBA Draftu, što je čelnicima Panatinaikosa učinilo posebnu čast.

"Panatinaikos se oseća ponosno zbog svog deteta Jorgosa Papajanisa koji je ispisao istoriju kao najbolje rangirani Grk ikada na NBA Draftu. Ponosni smo zbog ovog velikog uspeha i činjenice da je član Panatinaikosa doneo takvu čast Grčkoj" stoji u saopštenju Panatinaikosa.

Pored čestitke Jorgosu Papajanisu, saopštenje sadrži deo posvećen bivšem treneru Aleksandru Đođeviću i njegovom stručnom štabu. Radi se o kritici srpskom selektoru što Papajanisa nije više koristio.

"U isto vreme, osećamo gorčinu jer naš prethodni trener nije verovao u Jorgosa i što mladim igračima nije pružena šansa" navodi se u saopštenju Panatinaikosa.

Atinski "Zeleni" su krajem maja putem saopštenja okrivili Aleksandra Đorđevića za neuspehe Panatinaikosa u minuloj sezoni uz konstataciju da je legendarni srpski košarkaš bio loš izbor prilikom izbora novog trenera.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.