POBEDNICKI LET SRPSKIH OLIMPIJACA Raduljica ljubio Stefanu Mandic glumio stjuarda

Izvor: medio.rs, 24.Avg.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDNICKI LET SRPSKIH OLIMPIJACA Raduljica ljubio Stefanu Mandic glumio stjuarda

Centar košarkaške reprezentacije i prelepa odbojkašica nisu krili emocije tokom leta od Rija preko Dubaija do Beograda. Svi pevali hitove Ane Bekute, Šabana, Kneza...

Hitovi Ane Bekute i Šabana Šaulića, a najviše Knezova pesma „Da l‘ si ikada mene voljela“, bili su na repertoaru srpskih olimpijaca tokom leta iz Rija preko Dubaija do Beograda.

Iako je avion iz Emirata kasnio puna dva sata >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << iz tehničkih razloga, srebrni košarkaši, bronzane košarkašice i srebrne odbojkašice širili su pozitivnu atmosferu na svakom koraku.

Euforija zbog osvajanja medalja nije prestajala, a posebno su u elementu bili oni najmlađi sportisti. Tako je vaterpolista Dušan Mandić tokom leta glumio stjuarda i zabavljao se sa stjuardesama, dok je košarkaš Miroslav Raduljica najviše vremena proveo s devojkom, odbojkašicom Stefanom Veljković.

Ugodan avio-let doprineo je dobroj atmosferi među olimpijcima, pa se tako u više navrata mogla čuti pesma iz njihovih grla. Zanimljivo je da su uglavnom stari hitovi bili na repertoaru.

Ludo je bilo i u drugom avionu, gde su se nalazili tekvondoistkinje, atletičari i deo ekspedicije Olimpijskog komiteta Srbije sa potpredsednikom Žarkom Paspaljem na čelu. Njihov avion je preko Pariza ranije doleteo u Beograd, gde su ih na aerodromu dočekali fanovi, rodbina, prijatelji, momci i devojke.

Za uspomenu

MILICA KIDNAPOVALA MASKOTU IZ RIJA

Milica Dabović se u Riju oprostila od košarkaške reprezentacije. Kao neko kome će OI ostati u lepom sećanju, ikona ženske srpske košarke u Beograd je donela veliku maskotu Igara kao uspomenu na emotivne trenutke i osvajanje bronzane medalje.

Delirijum bez ambasadora

SRBI U DUBAIJU PRIREDILI DOČEK

Prve suze radosnice kod naših olimpijaca viđene su još u Dubaiju, gde im je velika grupa naših ljudi koji žive i rade tamo priredila veličanstven doček na aerodromu. Sa srpskim zastavama, obojenih lica i posterima naših sportista, državljani Srbije u Dubaiju izazvali su buru oduševljenja kod srebrnih košarkaša, srebrnih odbojkašica, bronzanih košarkašica...

Sportisti su se kratko družili s navijačima, a onda su otišli u hotel, gde su prenoćili do leta za Beograd. Zanimljivo je da niko iz srpskog konzulata nije dočekao naše olimpijce u Dubaiju.

Opustošen fri-šop

PRLAINOVIĆ KUPIO NOVE JAPANKE

Andrija Prlainović uzdrmao je javnost i političku scenu u Srbiji burnom izjavom posle osvajanja medalje, a dan nakon što je čak i premijer Aleksandar Vučić pričao o njemu, zlatni vaterpolista je slobodno vreme u Dubaiju između dva leta proveo obilazeći fri-šopove. Kurir je zatekao Andriju kako kupuje nove japanke u bojama Olimpijskih igara u Riju.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.