Od danas u Nišu “prvaci sveta”

Izvor: NTV.rs, 01.Mar.2015, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas u Nišu “prvaci sveta”

Dugo iščekivani film, Bićemo prvaci sveta, stigao je i u niške bioskopske sale a Nšlijama će se večeras, na svečanoj premijeri u bioskopu Vilin grad, pokloniti deo glumačke ekipe. Ovo filmsko ostvarenje podsetiće nas na vrednosti iz ranijih vremena koje s godinama nismo izgubili i na ljude koje su ta vremena stvarali, kaže reditelj filma Darko Bajić.
Kada se mnogo sanja, kada se mnogo želi I kada se mnogo veruje tada se može sve. Ovo je poruka koju će ekipa filma Bićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << prvaci sveta pokušati da prenese na sve ljubitelje filma i košarke. Odajući priznanje onima koji su krojili sportsku istoriju ovaj film će podsetiti nove generacije kako se trebaju boriti za ostvarenje svojih želja.
Ovo filmsko ostvarenje govori o osnivačima čuvene „jugolsovenske škole košarke“ i prvoj zlatnoj medalji na Prvenstvu u Ljubljani, 1970. godine. Uloge pionira naše košarke, Nebojše Popovića, Bore Stankovića, Radomira Šapera i Aleksandra Nikolića, poverene su mladim glumcima koji kažu da im je igranje i pripremanje za ulogu predstavljao veliki izazov ali i zadovoljstvo.
Osim glavnih uloga koje igradju Strahinja Blažić, Miloš Biković, Akejsandar Radojičić I Marko Janketić, sportski duh sedamdesetih godina pokušaće da dočaraju i Sergej Trifunović, Dejan Dedić, Nina Janković, Tamara Dragičević, Stefan Kapičić, Krešimir Petar Ćosić i drugi. U filmu je učestvovalo više od stotinu glumaca i preko devet hiljada statista, prikazuje se redovno na repertoarima niških bioskopa.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

“PRVACI SVETA” STIGLI U NIŠ

Izvor: kult-URA.com, 01.Mar.2015

Ekipa filma “Bićemo prvaci sveta” stigla je u Niš, gde će se nakon specijalne projekcije večeras u 19:30 družiti sa niškom publikom.. Reditelj filma Darko Bajić objašnjava da su pripreme bile duge kao i traganje za idejom, ali da je vredelo praviti film zbog emocija koje su zavladale na premijeri...

Nastavak na kult-URA.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.