OPŠTINA ZEMUN NASTAVLJA SVOJU MISIJU: Devojčice, zaigrajte košarku na terenima košarkaškog kluba Girl Basket

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTINA ZEMUN NASTAVLJA SVOJU MISIJU: Devojčice, zaigrajte košarku na terenima košarkaškog kluba "Girl Basket"

Zemunci, ukoliko nemate ovu magičnu karticu, pravac opština kako biste ostvarili mogućnost na mnogobrojne popuste

Ženski košarkaški klub "Girl Basket" iz Zemuna priključio se projektu "Moja zemunska kartica", a opština realizacijom ovog projekta nastavlja svoju misiju omogućavanja lakšeg života svojim građanima, nudeći im razne popuste.

Klub "Girl Basket" osnovan je 1.oktobra 2005. godine, sa idejom da se objedine ljubav prema deci i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << košarci i da im se prenesu veština i znanje iz oblasti košarke. Jedini je u Zemunu posvećen samo devojčicama i devojkama.

 Klub iz godine u godinu raste, a sa brojem članova rastu i uspesi koji se sada već ne mogu nabrojati.

- Ja sam rođena Zemunka i odlučila sam se na zajedničku saradnju sa opštinom kao i priključivanju projektu "Moja Zemunska kartica", jer želim da devojčice dolaze i treniraju u mom klubu, a ne u muškim, gde uglavnom idu- za portal SrbijaDanas.com kaže vlasnik i glavni trener kluba Aleksandra Radulović.

Ona je istakla da je akcija tek počela prošle nedelje, pa je suviše rano reći da li je interesovanje veće nego ranije, ali da nisu precizirali do kada će trajati.

Košarkaški klub "Girl basket" treninge ima na četiri lokacije, a termine kao i adrese na kojima se nalaze škole, možete pogledati OVDE.

 Ova, po mnogo čemu posebna škola okuplja seniorke, sve mlađe selekcije i upisnike školice košarke.

- U današnje vreme odvući deci u pubertetu pažnju sa mobilnih telefona, tableta, televizije i lošeg sadržaja koji se mahom plasira, pravi je podvig. Još kada uspete da u njima probudite ljubav prema sportu, možete tvrditi da ste kao roditelj postigli ogroman uspeh- rekla je Verica (40), korisnica "Zemunske kartice" čija je ćerka Anastasija (10) izrazila želju da krene stopama naših uspešnih košarkašica i postane član ženskog košarkaškog kluba "Girl Basket".

- Popusti svakome dobro dođu i ja sam sa ovom "magičnom" karticom, kako je zovem, uspela dosta da olakšam život sebi i svojoj porodici, ali ovo je svakako pun pogodak- oduševljeno priča ova majka.

Više informacija o "Mojoj zemunskoj kartici" možete naći na sajtu opštine Zemun, kao i na Fejsbuk stranici Moja zemunska kartica.  Sve objekte u kojima uz ovu karticu imate pravo na popust, možete pronaći na ovom linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.