Nemci odredili sastav za Evrobasket

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci odredili sastav za Evrobasket

Selektor košarkaške reprezentacije Nemačke Kris Fleming odredio je konačan sastav za prvenstvo Evrope od 5. do 20. septembra, koje će Nemačka zajednički organizovati sa Francuskom, Hrvatskom i Letonijom.

Nacionalni tim predvodi legendarni 37. godišnji Dirk Novicki, a osim njega, na Flemingovom spisku nalaze se Robin Bencing, Anton Gavel, Nils Gifi, Aleks King, Maodo Lo, Dirk Novicki, Tibor Plajs, Hajko Šafarčik, Denis Šreder, Karsten Tada, Johanes Fojgtman i Paul Cipzer.

Na predstojećem Evrobasketu Nemačka će kao domaćin igrati u B grupi u Berlinu sa Srbijom, Španijom, Italijom, Turskom i Islandom.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemci odredili sastav za Evrobasket, Novicki predvodi "pancere"

Izvor: Blic, 31.Avg.2015

Selektor košarkaške reprezentacije Nemačke Kris Fleming odredio je konačan sastav za prvenstvo Evrope od 5. do 20. septembra, koje će zajednički organizovati sa Francuskom, Hrvatskom i Letonijom...Nacionalni tim predvodi legendarni 37-godišnji Dirk Novicki, a osim njega, na Flemingovom spisku...

Nastavak na Blic...

Italijani odredili sastav za Evrobasket

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2015, 20:42

Selektor košarkaške reprezentacije Italije Simone Pjaniđani odredio je danas konačan sastav za prvenstvo Evrope, koje od 5. do 20. septembra zajednički organizuju Francuska, Nemačka, Hrvatska i Letonija...Sa šireg spiska otpali su Rikardo Ćervi, Pepe Poeta i Davide Paskolo, a Pjaniđani je odlučio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.