Nedović baš nema sreće: Posle potresa mozga, doživeo novu povredu

Izvor: Blic, 17.Apr.2014, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović baš nema sreće: Posle potresa mozga, doživeo novu povredu

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Nedović nikako da se ustali u ekipi Golden Stejta, a pored činjenice da mu je ovo prva NBA sezona i da kao početnik i nije mogao da očekuje veliku minutažu, problem mu zadaju sve češće povrede.

Nedovića nije bilo skoro mesec i po dana na parketu na početku ove godine zbog povrede zadnje lože, potom je u jednom nastupu za filijalu "ratnika" u razvojnoj NBDL ligi, Santa Kruz, doživeo lakši potres mozga, a neposredno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pred takmičarski nebitan, ali poslednji meč Voriorsa u ligaškom delu sezone, na gostovanju Denveru (112:116), doživeo je novi peh.

"Trebalo je da igram baš mnogo, ali me je list 'presekao' na jutarnjem treningu", pojasnio je Nedović razlog zbog kog nije nastupio protiv Nagetsa.

Nemanja Nedović će, u zavisnosti od dužine novog odsustva, ako za njim uopšte bude potrebe, moći da nastupi u dva plej-ofa: ovog četvrtka Santa Kruz počinje sa nastupima u polufinalu NBDL doigravanja, protiv Rio Grande Vajpersa, a Golden Stejt u subotu gostovanjem Klipersima u Los Anđelesu kreće u NBA plej-of.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nedović zbog povrede "preskočio" Nagetse

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2014

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović trebalo je da odigra veći deo poslednjeg ligaškog meča Golden Stejt Voriorsa ali je utakmicu sa Denverom propustio zbog povrede koju je doživeo na treningu uoči utakmice.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.