Navaro: Prazan Pionir, naša prednost

Izvor: RTS, 18.Dec.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navaro: Prazan Pionir, naša prednost

Ibon Navaro, trener španskog Laborala, zna snagu koju srpski košarkaški klubovi, u ovom slučaju Crvena zvezda, crpe sa tribina Pionira ili Kombank arene. Zbog toga, pred utakmicu koja odlučuje o drugom mestu D Grupe Evrolige, nije ni čudo što u odsustvu navijača vidi priliku za svoj tim.

Trener košarkaša Laboral Kuče, Ibon Navaro, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da će njegovom timu najveća prednost protiv Crvene zvezde u Beogradu biti ono o čemu se i kod nas najviše raspravlja. Reč je, naravno, o praznoj hali.

"Najvažnije je da smo se plasirali u narednu rundu. Rival je veoma jak i moramo da odigramo još jedan dobar meč ukoliko hoćemo pobedu. Zvezda igra čvrstu odbranu, svi igrači imaju veliki doprinos i biće veoma teško. Pobedili su nas na našem terenu 20 razlike pred 9.000 gledalaca, pa će igranje u praznoj hali biti prednost našeg tima", rekao je Navaro za klupski sajt.

Crvena zvezda i Laboral Kuča imaju skor 5-4 i u direktnom duelu odlučiće o drugom mestu D grupe Evrolige.

Utakmica poslednjeg kola Evrolige srpskog i španskog tima igra se u petak od 19 sati u hali Pionir.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.