Naš bivši košarkaški reprezentativac pojačao Igokeu

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naš bivši košarkaški reprezentativac pojačao Igokeu

Naš bivši košarkaški reprezentativac Nemanja Krstić napustio je Mega Leks i potpisao za Igokeu, što je potvrdio i njegov menadžer Miško Ražnatović putem svog „Tviter” naloga.

Ovo 22-godišnje krilo profesionalnu karijeru je počeo u Hemofarmu, a za Mega Leks je nastupao tri sezone.

U međuvremenu je dobio i priliku da nastupi za naš najjači nacionalni tim, 2013. godine na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, gde je Srbija eliminisana u četvrtfinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od Španije i na kraju zauzela sedmo mesto.

Krstić je sa mlađim kategorijama Srbije više puta osvajao medalje, sa kadetskom selekcijom bronzu na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, a sa juniorskom srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Letoniji i Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Prošle godine je Krstić prosečno igrao 16 minuta u ABA ligi, i za to vreme postizao 4,4 poena i 1,8 skokova po meču.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstić iz Mege u Igokeu

Izvor: MVP.rs, 29.Jul.2015

Nekadašnji reprezentativac Srbije je promenio sredinu...Mega Leks nije dobio ono što se očekivalo od nekadašnjeg reprezentativca, Nemanje Krstića (22, 204). Iako je, dok je bio član Hemofarma, pokazao veliki talenat, nije uspeo da se nametne Dejanu Milojeviću i pokaže zašto je doveden. Tako...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.