NAJAVA DANA (nedelja, 29. mart): Danas su sve oči uprte ka Lisabonu! Dosta dobrog fudbala u kvalifikacijama, košarka i tenis

Izvor: MozzartSport.com, 29.Mar.2015, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (nedelja, 29. mart): Danas su sve oči uprte ka Lisabonu! Dosta dobrog fudbala u kvalifikacijama, košarka i tenis

Pogledajte koji nas to interesantni događaji čekaju danas...

6616: FRANCUSKA - DANSKA, 20.45

(Fudbal, Prijateljska utakmica)

Francuska je u lošem nizu, jer ima samo jednu pobedu na tri meča, dok su Danci nošeni Bendtnerom trenutno u naletu. Francuzi su od Brazila primili tri gola, gosti su dali isto toliko Sjedinjenim Američkim Državama.

8522: S.IRSKA - FINSKA, 18.00

( >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Fudbal, Kvalifikacije za EP)

Severna Irska igra sjajne kvalifikacije, što se ne može reći za Fince. Domaći tim je postigao šest golova, primio samo tri, dok su gosti dali četiri, a primili pet. Severni Irci imaju tri pobede, Finska samo jednu.

8523: RUMUNIJA - F.OSTRVA, 18.00

(Fudbal, Kvalifikacije za EP)

Iako su fudbaleri sa Farskih Ostrva dobili Grke u gostima, ne bi trebalo očekivati da naprave podvig protiv Rumunije. Naši istočni susedi igraju sjajan kvalifikacioni ciklus i zauzimaju prvo mesto u grupi ispred Severne Irske.

8527: PORTUGALIJA - SRBIJA, 20.45

(Fudbal, Kvalifikacije za EP)

Portugalci su tvrdi da tvrđi ne mogu biti. Poslednje tri utakmice su dobili rezultatom 1:0, što je baš pobeda kakvu i žele. Srbija i Portugal su se sastali dva puta u kvalifikacijama za EURO 2008. i oba puta je bilo 1:1.

8520: GRUZIJA - NEMAČKA, 18.00

(Fudbal, Kvalifikacije za EP)

Nemci su malo usporili posle dominantne predstave na Mundijalu. Vreme  je da progiraju kako umeju i mogu, pa očekujemo da Gruzini osete snagu Pancera, koji su ih dobili na poslednja tri susreta (2:0, 4:1, 2:0).

8525: R.IRSKA - POLJSKA, 20.45

(Fudbal, Kvalifikacije za EP)

Šest puta do sada su se sastajale ove reprezentacije, a u pobedama je 1:1, uz četiri remija. Nema težeg para za igranje, ali Poljaci su u strašnoj formi i nisu izgubili godinu dana, a i to je bio prijateljski susret.

C. ZVEZDA - MEGA, 19.00

(Košarka, Superliga)

Od starta sezone Zvezda nije izašla iz pakla zvanog ponedeljak-petak. Umorne su noge crveno-belih, ali u Pionir dolazi Mega koju su Radonjićevi učenici dobili na poslednjih pet susreta. U ukupnom skoru je 16:3 u korist Crvene zvezde.

7724: IVANOVIĆ – LISICKI, 01.35

(Tenis, WTA Majami)

Sabine Liscki je postala omiljena mušterija Ane Ivanović. Srpska teniserka je na poslednja tri susreta protiv Nemice bila perfektna, nije izgubila nijedan set. Ana je trenutno šesta na WTA listi, dok je Liscki 21.

8526:  MAĐARSKA – GRČKA, 20.45

(Fudbal, Kvalifikacije za EP)

Grci su u seriji od tri poraza. Nisu postigli gol u prethodnih 292 minuta takmičarskog fudbala. Na prethodna dva meča ove dve reprezentacije došlo je GG. Mađari bi eventualnim trijumfom značajno popravili šanse za plasman u Francusku.

6613: BRAZIL – ČILE, 16.00

(Fudbal, Prijateljska utakmica)

Na četiri prethodna meča Brazila došlo je tri i više golova. Selekcija Karslosa Dunge je nanizala sedam trijumfa. Prethodni duel ova dva tima završen je remijem (1:1). Čile je poslednji put pobedio Brazil avgusta 2000. godine.

(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.