Mirza Teletović: Trening da, košarka ne

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirza Teletović: Trening da, košarka ne

Krilo Bruklin Netsa i reprezentacije BiH Mirza Teletović očekuje da će se za šest mjeseci vratiti košarci, ali je pomalo razočaran jer, iako već može da trenira, ne smije da rizikuje modrice.

Teletoviću je u decembru dijagnostifikovan ugrušak krvi u plućima, koji je navodno krenuo iz kuka poslije jednog udarca na meču sa Klivlendom u decembru.

Ugrušak je putovao kroz list noge do pluća, što mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je dugo pravilo probleme. Poslije skoro dva mjeseca pauze on trči, šutira, ali ne smije da igra, jer svaki kontakt može da mu prouzrokuje rizične modrice.

"Osjećam se izvrsno, ugrušci u krvi su nestali. Prije tri sedmice sam počeo trenirati, a za šest mjeseci bi trebalo da se vratim na parket", rekao je za američke medije Teletović.

On je kazao da je "nevjerovatan osjećaj ponovo disati punim plućima", a poručio je i da će centar Majamija Kris Boš, koji ima isti problem, veoma brzo biti bolje i početi da trenira.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.