Minut ćutanja u Turskoj za stradalog navijača

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2014, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minut ćutanja u Turskoj za stradalog navijača

Svi mečevi koji se u turskom košarkaškom šampionatu igraju u nedelju, počeće minutom ćutanja zbog tragičnog događaja koji se odvio pred početak evroligaškog duela između Galatasaraja i Crvene zvezde,m kada je ubijen Beograđanin Marko Ivković.

Foto: Ilustracija

 

 

Prvi je na programu bio meč između Istanbula i Fenerbahčea od 12.30 časova. Ivanoviću će počast odati i Eskešir i Banvit, ali i Galatasaraj i Bešiktaš, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji svoje mečeve igraju od 20 časova.

 

Košarkaški savez Turske izrazio je najdublje saučešće Markovoj porodici i povodom toga izdao saopštenje:

 

"Duboko žalimo zbog smrti građanina Srbije Marka Ivkovića pred početak meča Evrolige između Zvezde i Galatasaraja. Duboko saučešće upućujemo porodici i voljenima Marka Ivkovića, kao i Crvenoj zvezdi, njenim navijačima i srpskom narodu. Ističemo da osuđujemo svaki oblik nasilja, jer je ono u poptunosti neprihvatljivo i uništava osnovne vrednosti sporta", stoji u saopštenju Turske košarkaške federacije. 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Turci odaju poštu ubijenom navijaču: Minut ćutanja na meču Galatasaraj – Bešiktaš!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2014

Sve utakmice turske košarkaške lige ovog vikenda započeće minutom ćutanja, a videćemo kakve će reakcije biti kada on bude održan na meču između Galatasaraja i Bešiktaša..Predsednik FIBA Evrope Turgaj Demirel je u subotu lično izjavio saučešće prvom čoveku Crvene zvezde Nebojši Čoviću...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.