Milosavljević za „Blic”: Kao da sanjam, još kad bismo uhvatili zalet pobedom

Izvor: Blic, 05.Sep.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević za „Blic”: Kao da sanjam, još kad bismo uhvatili zalet pobedom

- Prvi mi je Evrobasket u karijeri, pa još Španci na premijeri. Prete mi Rudi Fernandez, Serhio Rodrigez, Ljulj... Kao da sanjam, ali spreman sam - rekao je naš košarkaški reprezentativac Dragan Milosavljević za „Blic”.

Prošlog leta nije mu se dalo u Madrid, povreda je bila jača, a umalo i ovog da zbog iste ostane i bez karte za Berlin. Ipak, znamo dobro kakav je borac Dragan Milosavljević, prosto je odbio da prihvati isti scenario. Konačno je u Saletovih 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izabranih, a pritom će u prestonici Nemačke imati i motiv više da se predstavi tamošnjoj publici pre no što zaigra za svoj novi klub, Albu.

- Iskreno, jako sam uzbuđen! Pa, 50 dana smo izgarali na pripremama čekajući ovaj vikend. Za mene, možda i nije moglo bolje, prvi Evrobasket u karijeri, pa još Španci na premijeri. Kao da sanjam. Ne mogu ni da zamislim kako bih se osećao kada bi startovali pobedom, kada bi uhvatili jedan takav zalet... - počinje priču Milosavljević za „Blic”.

Opširnije na našem specijalu Eurobasket 2015
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.