Milan Gurović ima novi angažman

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Gurović ima novi angažman

Bivši reprezentativac Milan Gurović pronašao je novi trenerski angažman u Srbiji.

Proslavljeni košarkaški reprezentativac Milan Gurović svoju trenersku karijeru nastavlja u ekipi Vršca iz istoimenog grada.

Popularni "Čiča" započeo je trenersku karijeru kao asistent u Crvenoj zvezdi, a prvi samostalni angažman imao je u FMP-u u periodu od 2013. do 2015. godine.

Lani je Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Gurović na kratko preuzeo jednu od reprezentativnih selekcija Srbije koju je predvodio na nezvaničnom Svetskom prvenstvu u Nemačkoj gde su "Orlići" zauzeli drugo mesto.

U narednoj sezoni Milan Gurović će sa klupe predvoditi KK Vršac koji se takmiči u Košarkaškoj ligi Srbije, a naslednik je Hemofarma koji je rasformiran zbog finansijskih problema.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.