Mega ponovo šokira javnost drečavim dresovima! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega ponovo šokira javnost drečavim dresovima! (VIDEO)

Košarkaški klub Mega Leks je na sjajan način predstavio tim i promovisao dresove za novu sezonu.

Promocija ekipe je održana u atraktivnom ambijentu, na plaži u Sremskoj Mitrovici na koju su košarkaši i stručni štab Mege došli pravo sa broda koji je bio brendiran zastavama Mega Leksa.

Prošle sezone dresovi Mega Leksa autentičnih boja bili su prava atrakcija o kojima su izveštavali i brojni svetski mediji, a nema sumnje da će Megina sportska oprema izazvati >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << reakcije i u takmičarskoj godini pred nama. Za sezonu 2016/2017 košarkaši Mega Leksa nosiće žuto-roze dresove i to sa rukavima, kakve smo mogli da viđamo samo na NBA parketima.

Zanimljivo je da drečavo žuti dresovi izgledaju kao signalni prsluci u saobraćaju pa mogu da svojom blještanjem zbune protivnike.

Uz brojna iznenađenja i poklone, posetioci promocije Mega Leksa su imali prilike da se pozdrave sa, uslovno rečeno, starim igračima Mege i da upoznaju nove, a nezaobilazno slikanje i deljenje autograma najviše je obradovalo najmlađe.



Novi dres Mega Leksa, čije boje su se sjajno uklopile sa atmosferom na plaži, u narednoj sezoni braniće sledeći igrači:

broj 25 – kapiten Rade Zagorac

broj 1 – Kostja Mušidi

broj 4 – Stefan Simić

broj 8 – Radovan Đoković

broj 10 – Ognjen Jaramaz

broj 11 – Milenko Veljković

broj 14 – Radosav Spasojević

broj 17 – Miloš Milisavljević

broj 21 – Stefan Glogovac

broj 22 – Nikola Pavlović

broj 24 – Alfa Kaba

broj 31 – Vlatko Čančar

broj 33 – Đorđe Simeunović

broj 35 – Marko Tejić

(Telegraf.rs/KKMega leks)


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.