Marković proziva Raduljicu: Čija je brada veća?

Izvor: Kurir, 02.Avg.2014, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković proziva Raduljicu: Čija je brada veća?

Košarkaški humor U reprezentaciji prvi put neko ima jaču bradu od mene. Moraću da poslušam ženu i obrijem se, poručio bek „orlova“

Košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Marković opušta se od napornih treninga šaleći se malo na račun saigrača Miroslava Raduljice. Pošto su obojica pustili bradu, prozivaju se čija je veća, duža i jača.

- Raduljica je moj novi cimer i do sada nikad nismo bili zajedno u sobi. Prvi put neko u reprezentaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ima jaču bradu od mene. Moram da priznam da je njegova duža i tu ne mogu ništa da uradim - našalio se Stefan Marković, a potom dodao:

- Čak mi je i žena nedavno rekla da se obrijem, jer nema šanse da ga stignem u tom segmentu. Nema mi druge nego da je poslušam.

Košarkaške bradonje

Stefan Marković

Rođen: 25. aprila 1988.

Pozicija: plejmejker

Klubovi:

Atlas, Hemofarm,

Beneton, Valensija,

Banvit, Unikaha

Medalje: SP za mlade

(zlato), EP za seniore

(srebro)

Miroslav Raduljica

Rođen: 5. januara 1988.

Pozicija: centar

Klubovi: FMP, Borac,

Efes, Alba, Partizan,

Azovmaš, Milvoki

Medalje: SP za mlade

(zlato), Univerzijada

(zlato), EP za  seniore

(srebro)

Odluka selektora

KRAVIĆ OTPAO SA SPISKA

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da centar Dejan Kravić neće biti u timu za predstojeće Svetsko prvenstvo u Španiji.

- Kravić je odlično radio na treninzima, pokazao je zavidan odnos prema radu i timu. Nije sporno da poseduje talenat i potencijal i da ću na njega najozbiljnije računati u sledećim reprezentativnim akcijama. Međutim, pred put u Italiju došao je trenutak da se skrati spisak kandidata - rekao je Đorđević.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.