Izvor: Blic, 25.Sep.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Maljković održala prvi besplatni trening ženske košarke na Vračaru

U Sportskom centru "Vračar" danas je održan prvi trening koji je organizovala selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković, sa svojim "Pokretom za razvoj ženske košarke".

Ona je izrazila očekivanje da je već sada izvezno da će predviđeni cilj biti premašen, a to je da se 500 devojčica besplato bavi košarkom, a da jednog dana neke od njih postanu i reprezentativke Srbije.

Treningu u organizaciji "Pokreta za žensku košarku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Marina Maljković" pristvovale su i košarkašice Košarkaškog kluba "Galatasaraj" iz Istanbula, koje su polaznicima škole prezentovale košarkaške veštine i uručile im prigodne poklone.

Takođe, događaju je prisustvovao i gradski menadžer Goran Vesić, koji se zahvalio Marini Maljković jer svoje slobodno vreme koristi za unapređenje ženske košarke i obećao da će Grad Beograd omogućiti besplatne termine i druge tehničke uslove da ovaj projekat uspe.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.