Maljković: Turska je favorit

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljković: Turska je favorit

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je danas da je selekcija Turske favorit u predstojećem meču četvrtfinala Svetskog prvenstva.

"Turska je favorit, tu nema dileme. Domaćin je, imaće podršku 15.000 ljudi. Želim da mi pokažemo ono naše, ono najbolje čemu se svi dive... Treba da pokažemo sportski inat, s obzirom da smo izgubili bronzanu medalju (na Evropskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvenstvu) od njih", rekla je Maljković novinarima u Istanbulu.

Košarkašice Srbije sutra od 18.00 u Istanbulu igraju četvrtfinale Svetskog prvenstva protiv domaćina, reprezentacije Turske.

Turska je prošle godine savladala Srbiju u borbi za bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Maljković je kazala da ekipa, do početka sutrašnje utakmice, mora da shvati da je pravila greške u prethodnim mečevima, ali i činjenicu da će sada imati protiv sebe i punu halu.

"To se igračima ne dešava svakog dana. Moramo da sve stvari 'za' i 'protiv' stavimo na papir i da budemo pravi", dodala je Maljković.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turska je favorit

Izvor: Beta, 02.Okt.2014

ISTANBUL, 2. oktobra 2014. (Beta) - Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je u četvrtak da je selekcija Turske favorit u predstojećem meču četvrtfinala Svetskog prvenstva...", tu nema dileme. Domaćin je, imaće podršku 15.000 ljudi. Želim da mi pokažemo ono...

Nastavak na Beta...

Maljković: Da pokažemo naš sportski inat pred 15.000 Turaka

Izvor: Sportal.rs, 02.Okt.2014

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je da je selekcija..Turske favorit u predstojećem meču četvrtfinala Svetskog prvenstva...- Turska je favorit, tu nema dileme. Domaćin je, imaće podršku 15.000 ljudi. želim da mi pokažemo ono naše, ono najbolje čemu...

Nastavak na Sportal.rs...

Maljković: Turska je favorit

Izvor: RTS, 02.Okt.2014

Pred našim košarkašicama je veliki izazov borba za polufinale na Svetskom prvenstvu u Istanbulu. Protivnik je selekcija domaćina – Turska. Meč počinje u 18.00, direktan prenos je na našem Prvom programu. Selektor Srbije Marina Maljković ulogu favorita prepušta domaćinima. ..Selektor ženske...

Nastavak na RTS...

Marina: Da pokažemo sportski inat

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2014

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je da je selekcija Turske favorit u predstojećem meču četvrtfinala Svetskog prvenstva...Protiv Turske za istoriju: Marina Maljković i košarkašice Srbije (Foto: Arhiva).. ..Košarkašice Srbije u petak od 18.00 u Istanbulu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.