Ljubodrag Duci Simonović gost emisije 30 minuta

Izvor: Story, 03.Mar.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubodrag Duci Simonović gost emisije 30 minuta

Prva epizoda sedme sezone emije 30 minuta na Art kanalu zakazana je za petak 6.mart u 20:30h, a gost Dejana Jelače ovog puta je legenda jugoslovenske košarke.

foto: Promo

​Prvi gost sedme sezone emisije 30 minuta je Ljubodrag Duci Simonović, legenda jugoslovenske košarke, jedan od najboljih igrača u istoriji Crvene zvezde, magistar pravnih nauka, doktor filozofije i autor nekoliko knjiga o kapitalizmu i modernom olimpizmu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Za gledaoce 30 minuta iskreno govori o njegovim životu i dešavanjima u jugoslovenskoj košarci tog doba. Saznaćete šta je to čega se najradije seća i sta je to što mu uvek izmami osmeh na lice.

Podelio je i tragične momente iz svog života. Rekao je da  se za njega Jugoslavija raspala davne 1971. godine kada je na utakmici u Zadru 8.000 ljudi skandiralo cigani i Srbe na vrbe. Za njega je Jugoslavija pucala u košarkaskim halama... Saznajte šta misli o košarci danas u Srbiji? Koji su razlozi i zasto ne želi da pogleda film Bićemo prvaci sveta? Šta trenutno priprema i piše saznaćete u emisiji 30 minuta .

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.