Kvalitetan košarkaški vikend u borskoj kući sporta [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 20.Okt.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalitetan košarkaški vikend u borskoj kući sporta [NAJAVA]

Ovog vikenda seniori KK “Bor-RTB” i KK “Zicer”, kao i seniorke ŽKK “Bor” odigraće prvenstvene utakmice na domaćem terenu, a njima će se pridružiti i pioniri KK “Basket Bor” i KK “Bor-RTB” u gradskom derbiju za mesto u kvalitetnoj ligi. 

U nedelju od 13:30, pa sve do 18 sati ljubitelji košarke moći će da uživaju u takmičenju svih borskih seniorskih timova, koji će tada ugostiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << svoje rivale u velikoj hali Ustanove “Sportski centar Bor”. Gradski derbi između pionira “Bora” i pionira “Basket Bora” odigraće se u nedelju od 11 sati u maloj sali.

Najpre će na teren izaći tim KK “Zicer”, koji je u prvom kolu Druge muške regionalne lige “Istok” savladao ekipu leskovačkog “Hisara” sa 23 poena razlike.

Oni će se u nedelju od 13:30 boriti za dva boda protiv nezgodnog sastava KK “Pusta Reka” iz Bojnika, a iz uprave kluba pozivaju sve da dođu i daju podršku najmlađem borskom košarkaškom klubu.

Nakon prošlonedeljnog poraza od devet razlike u Negotinu, ekipa KK “Bor-RTB” pokušaće da na svom terenu dođe do prve pobede u Drugoj regionalnoj ligi “Istok”.

Stariji lokalni muški košarkaški klub u drugom kolu sastaće se sa timom KK “Jugbasket” iz Vranja, a meč je zakazan za nedelju u 16 časova.

Ubedljivom pobedom u prvom kolu 2. ŽLS – Jug nad “Topličaninom” iz Prokuplja, košarkašice ŽKK “Bor” obećavaju da će i u predstojećem kolu dati sve od sebe da savladaju ekipu ŽKK “Palanka 2012” iz Smederevske Palanke i osvoje još dva boda.

Meč je zakazan za nedelju u 18 časova, a iz kluba poručuju svim Boranima da dođu i bodre naše igračice.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.